http://myrrhisodorata.blogspot.nl/p/munt.html

maandag 1 juni 2015

Kruiden geoogst,gedroogd, verkocht en even aan de haal.

Parkvijver kuuroord Bad Bentheim
Het Myrrhiskruid stond er in de week voor Pinksteren zo gezond en volgroeid bij, dat ik het maar in bossen gebonden, aan de kant van de weg heb gezet, voor de verkoop. Mensen zijn er dol op. Meteen kreeg ik aanvragen voor jonge plantjes. Daar heb ik ook maar wat van uitgegraven en verkocht. Voor foto's nemen was geen tijd. Aansluitend aan de Pinksterdagen zouden we ons wat gaan verpozen op een boeren camping. Van de kruiden die ik vorige week gedroogd en fijn gewreven had, hebben we nu het genot, dat we er lekkere gezonde kruidenthee van drinken in ons caravannetje.
Het weer is deze dagen nogal onstuimig en dat geeft mooie momenten om heerlijk binnen te genieten, van een kruidendrankje en te kijken naar de razernij der elementen.
Onze keus is gevallen op camping "de Dinkelweide", dicht bij het natuurgebied "Het Lutterzand". Het is prima bevallen. We hebben lange wandelingen afgewisseld met een trip naar steden als Bad Bentheim en Ootmarsum. Jammer dat een paar dagen zo weer om zijn, maar we hebben echt genoten.

Dinkel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten